top of page
CONTACT
goslow-basis.png

Algemene voorwaarden GoSlow Mechelen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle informatie en diensten aangeboden op de website www.goslow.be

Artikel 1 Inleiding

1.1 Voor de leesbaarheid van dit document gebruiken we de “wij” vorm. Waar “ons” of “wij” staat wordt GoSlow Mechelen bedoeld.

Artikel 2 Voorwaarden

2.1 Deelname aan alle programma’s die GoSlow aanbiedt,  gebeurt geheel op eigen risico.

2.2 Ben je onder behandeling van een arts, fysiotherapeut of een ander soort behandelaar,  overleg dan voor deelname aan 1 van de programma’s met de betreffende specialist over de deelname en breng ons voor de start op de hoogte.  

2.3 Betaling gebeurt bij inschrijving via de website. Gespreide betalingen zijn bespreekbaar. Als je inschrijft voor de 10-weekse, betekent dit dat je ook gespreid aan alle betalingen zal voldoen.

2.4 Er zijn geen terugbetalingen. Wel kan er bij een blessure of andere uitzonderlijke omstandigheden worden aangesloten bij een nieuwe cursus en de lessen die je nog tegoed had kunnen dan worden opgenomen. Uitgestelde lessen inhalen gebeurt binnen de 6 maanden na aanvang van de reeks waarvoor je inschreef.

2.5 De 10-weekse reeks gaat door vanaf 5 deelnemers.

2.6 Tijdens vakanties vervangen GoSlow coaches elkaar. Tijdens schoolvakanties zijn er geen sessies, tenzij anders wordt afgesproken.

2.7 Bij gevaarlijk weer – storm of gladheid- worden de lessen geannuleerd.

2.8 Ziekte van beide coaches gelijktijdig is een geval van overmacht.

Artikel 3 Intellectueel eigendom

3.1 Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt.

3.2 Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van GoSlow is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij GoSlow Mechelen.

Artikel 4 Wijzigingen

4.1 Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie op deze pagina.

Sports-Bol.png
contact
mail.png
telefoon.png
locatie.png
hallo@goslow.be
0473 62 68 68 
2800 Mechelen
  • instagram
  • facebook
  • linkedin
bottom of page