top of page
CONTACT
goslow-basis.png
polaroid anneke en veerle apart_edited.jpg
gesloten oog_smiley.png

Ik heet Veerle,  ben 48 jaar en woon in Mechelen met mijn partner Tom en onze twee tieners Liv en Bent. Ik hou van 1001 dingen maar het meest van mijn gezin.  

 

En van mensen samenbrengen, zowel professioneel als privé: rond een tafel om samen te werken, de krachten te bundelen en elkaar te versterken, rond een tafel met lekker, voedzaam eten of in het bos of park voor een verfrissend rondje, een versterkende krachtsessie of een lange wandeling.  

Mijn hoofd barst altijd van de ideeën, en toch volg ik graag mijn buikgevoel. Als je me twee jaar geleden verteld had dat ik loopsessies zou gaan verzorgen in de open lucht, zou ik daar eens goed mee gelachen hebben en denken "yeah, right'.

Want al meer dan 20 jaar was ik heel beperkt in mijn bewegingsmogelijkheden- een volleybalblessure leidde tot een meniscusoperatie en vroegtijdige artrose in een knie. Na een zware operatie begin 2022 volgde een lange revalidatie. Tijdens het revalideren groeide de goesting om terug te gaan bewegen. Alsof ik al die jaren van inactiviteit wilde gaan "goedmaken".

Ik kwam in contact met Slowrun Nederland en het concept had me meteen te pakken:

buiten bewegen - samen met andere vrouwen-  ieder op haar eigen ritme - met aandacht voor ademhaling en krachtoefeningen. En de totale afwezigheid van competitie of doelen in gelopen tijd en afstand was een grote bonus. Als je wil wandelen is dat prima, en als je een stukje wil lopen, is dat ook prima. Alles kan, niets moet.

Relaxed bewegen in het groen, waardoor je stressniveau (cortisol) gaat zakken en je geluksstofjes pieken. 

Het is een mooie, zachte methode voor vrouwen om (terug) in beweging te komen.

​Tijdens de revalidatie voelde ik ook dat krachttraining zo veel deugd deed en goeds bracht: ik werd niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker. ​

Vanaf ons 30ste verliezen we ongeveer 1% aan spiermassa per jaar- de enige manier om flexibel, sterk en aangenaam ouder te worden, is die spieren extra trainen. Om mijn loopsters op een degelijke, onderbouwde manier te kunnen begeleiden in die versterkende oefeningen, volgde ik samen met Anneke de opleiding physical coaching. En zo werd stronger geboren- een nieuw aanbod van kracht- en flexoefeningen.

Buiten in het park, omdat we daar ook meteen voldoende zuurstof kunnen bijtanken. Oók als het regent en vriest- bewegen in de koude heeft alleen maar voordelen! 

​Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in één van de reeksen of sessies. 

​Veerle​

Orthomoleculair therapeut (kPNI) * Intermittent living coach (PNI) * Hormoontherapeut (Reset Je Hormonen Academie) * Physical coach (PCA) * Slowrun coach (Slowrun NL) * Ademcoach i.o. (BMind) 

Sports-Bol.png
contact
mail.png
telefoon.png
locatie.png
hallo@goslow.be
0473 62 68 68 
2800 Mechelen
  • instagram
  • facebook
  • linkedin
bottom of page